Bine ai venit pe pagina noastră! Ai 10% reducere la prima comandă! Cod: welcome10
-30 Lei nou

Cadou de logodnă "Am zis da!" - Ediție Kadora

229,00 Lei 199,00 Lei
Surprinde-o cu un cadou care celebrează noul ei statut!  Am creat un set complet, gata de dăruit, pentru orice Bridal Shower sau petrecere de logodnă: tricoul iconic „Am zis DA” (perfect pentru pozele de logodnă), calendar de 12 zile cu activități pentru cuplu și un sticker chic. Includem și un mesaj personalizat ales de tine, scris cu drag, ca tu să nu mai ai nicio grijă. Totul vine ambalat premium într-o cutie elegantă.
Mărime tricou

Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

XXS XS S M L XL

Selectati optiunile dorite pentru acest produs

Selectati cel putin o optiune

Adaugati un text

Adauga in cos
In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C69
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Știi momentul acela când prietena ta cea mai bună își anunță logodna și primele 100 de poze sunt doar cu inelul? Acest kit este pasul următor! Am creat pachetul perfect pentru ca viitoarea mireasă să aibă parte de un „glow-up” instantaneu în perioada de după marele DA.

Ce conține acest pachet plin de emoție:

• Tricoul oficial „Am zis DA”: Pentru ca ea să poată spune lumii întregi cât este de fericită, chiar și fără să scoată un cuvânt.

• Calendar "12 zile pentru noi": Acest calendar îi oferă miresei și viitorului mire 12 zile de activități distractive care să îi scoată din stresul listelor de invitați și să îi readucă în prezent.

• Sticker tematic: Un detaliu mic, dar de efect, pentru cei doi îndrăgostiți.

• Cuvintele tale contează: Știm că ai multe de spus, așa că includem un mesaj personalizat scris special pentru ea.

• Prezentare impecabilă: Livrat într-o cutie cadou elegantă, acest set este gata să fie dăruit la prima voastră cafea după logodnă sau la Bridal Shower.

Vezi mai mult Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!